Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Servicii

 

Societatea își desfășoară activitatea în baza Legii nr. 333/2003 modificata prin Legea nr. 9 / 2007  si a H.G. 301 / 2012, privind paza obiectivelor, bunurilor și persoanelor – proiectare, instalare și întreținere sisteme de alarma împotriva efracției precum şi a Licențelor nr. 0195/P/2005, 0147/T/2005 si 19778/2010 emise de Inspectoratul General al Politiei – Direcția de Ordine Publica.

“Mie nu mi se poate întâmpla “- este o percepție total greșită a realității !

Prezenta noastra, din ce in ce mai activa, determina ca eventualii răufăcători sa se întrebe dacă merita sa-și riște libertatea în încercarea lor de a atenta la siguranța dumneavoastră, a familiei sau a bunurilor.

 

Paza și protecție

Societatea noastra dispune de agenti cu experienta si pregatire de specialitate, instruiti, autorizati de organele abilitate. Integrand cu succes experienta personalului si resursele tehnice de care dispunem, am reusit o dinamica puternica si am devenit o firma capabila sa oferim toate serviciile posibile in domeniul pazei si al protectiei

Mai mult >>

Sisteme de securitate 

Prin departamentul tehnic, asiguram instalarea, service-ul si intretinerea sistemelor tehnice de alarmare antiefractie / antiincendiu, sistemelor video CCTV.

Mai mult >>

Training și calificare

Societatea  noastra organizează

CURS DE CALIFICARE AGENT DE SECURITATE cod N.C. 5169.1.3

CONFORM PREVEDERILOR LEGII 333/2003, PRIVIND PAZA OBIECTIVELOR, BUNURILOR ȘI VALORILOR, AUTORIZAȚIE SERIA CT. NR. 000840, din 16.03.2012, eliberată de Autoritatea Națională pentru Calificări COMISIA DE AUTORIZARE a furnizorilor de formare profesională din JUDEȚUL CONSTANȚA

În conformitate cu HG 301/2012, se fac înscrieri pentru Cursul de calificare Agent de Securitate, care începe pe data de 22.10.2012.

Mai mult >>

Monitorizare și intervenție 

Monitorizarea sistemelor de alarmare cu echipamente specializate

In functie de evenimentele inregistrate de unitatile de dispecertat anunta in vederea deplasari la obiectiv a echipelor de INTERVENTIE RAPIDA pentru alarme sau a ECHIPEI TEHNICE pentru disfunctionalitati de sistem.

Mai mult >>