Societatea noastră dispune de personal cu experiență și pregatire de specialitate, instruiți, autorizați de organele abilitate. Integrând cu succes experiența personalului și resursele tehnice de care dispunem, am reușit o dinamica puternica și am devenit o firma capabila sa oferim toate serviciile posibile în domeniul pazei și al protecției.

In urma „analizei de risc la securitate fizica” efectuata de specialiștii noștri cu o vechime in domeniul mai mare de 5 ani (asa cum prevede HG 301/2012), ce are menirea sa asigure identificarea vulnerabilitatilor si a riscurilor, determinarea nivelului de expunere la producerea unor incidente de securitate fizica si sa indice masurile de protectie necesare obiectivului analizat, întocmește proiectul sistemului de securitate optim pentru obiectivul dumneavoastra.

Sistemul tehnic de securitate

Subsistem tehnic de alarmare antiefractie

Sistemele de alarmare antiefractie sunt compuse din :

  • Centrala – compusa din carcasa metalica, placa de baza, sursa de alimentare
  • Tastatura – interfața de utilizare si programare a sistemului. Aceasta poate fi de mai multe tipuri : LED ( cu butoane si led-uri care indica starea sistemului), Touch Sense keys (cu suprafata rezistiva in loc de butoane si display LCD), Touch Screen (interfata intuitiva cu iconite vizuale, navigare facila prin meniuri  si ecran color)
  • Senzori – (detectori) – aceștia sunt de diverse tipuri : de miscare, de temperatura, de presiune, etc. Oricare dintre acestia poate fi analogic sau digital și de asemeni cablati sau wireless. Senzorii de mișcare pot fi: de interior, exterior sau cu imunitate la animale mici. De asemeni pot fi instalate si bariere perimetrale pe microunde sau infrarosu.
  • Sirena – element de avertizare sonora. Aceasta poate fi de interior sau exterior și de asemeni cablata sau wireless.
  • Module de extensie – acestea permit conectarea la centrala a unui număr mai mare de senzori la centrala sau atribuirea de capacitate wireless centralelor ce nu dețin nativ acest lucru.
  • Comunicatoare – exista o serie variata de comunicatoare dezvoltate pentru transmiterea datelor de la centrala catre un Dispecerat în vederea monitorizari sau pentru utilizarea de catre beneficiar a functiilor centralei. Acestea din urma pot fi : module IP (transmisie date pe internet și acces web la functiile centralei), apelatoare vocale (transmisia de informatii pe linie telefonica și accesarea functiilor centralei pe aceiasi cale), module GSM/GPRS (permit conectarea centralei la retelele mobile de voce și date).

Subsistem tehnic de supraveghere video (televiziune cu circuit inchis / cctv / tvci)

Sistemele de supraveghere video sunt compuse din:

  • Unitate de captura, inregistrare si multiplexare
  • Camere video
  • Iluminatoare

Subsistem de control acces

Soluțiile de control al accesului reprezintă un instrument necesar pentru prevenirea şi împiedicarea accesului persoanelor neautorizate în clădiri sau zone restricţionate.

 

In funcție de „analiza de risc la securitate fizica” se creează structura sistemului de securitate.