Despre noi

 

Tehnologie, investiție, utilitate

S.C. KOKKAI COMIMPEX S.R.L. vine in intampinarea cerintelor dumnevoastra de securitate si protectie si va ofera servicii de calitate, executate cu profesionalism si in deplina confidentialitate.

Compania noastra are filiale pe tot cuprinsul judetului Constanta, Ialomita si posibilitatea de a prelua contracte pe tot cuprinsul tarii.

Avand in vedere integrarea Romaniei in structurile Uniunii Europene, compania noastra s-a aliniat cerintelor de securitate si protectie privata ale UE, investind continuu in personal (scolarizare, antrenamente, training-uri etc.) si in baza materiala care cuprinde: masini, statii de emisie-receptie, armament cu gaze / glont, spray-uri cu actiune iritant-lacrimogene, tomfe, lanterne, telefoane mobile, fluiere, etc.

S.C. KOKKAI COMIMPEX S.R.L. isi desfasoara activitatea in baza Legii nr. 333/ 2003, precum si a licentelor 0195P/ 2005 si 0147T/ 2005 emise de Inspectoratul General al Politiei – Directia de Ordine Publica.

Compania noastra dispune de personal cu experienta, avizat si antrenat in conditiile legislatiei in vigoare, echipa noastra poate indeplini toate atributiile specifice ce revin unui sistem de paza si protectie privat. Toate serviciile si sistemele oferite de catre compania noastra sunt controlate si supervizate 24 de ore din 24.

S.C. KOKKAI COMIMPEX S.R.L. are posibilitatea sa organizeze si sa efectueze servicii de paza, protectie a bunurilor, persoanelor si de instalare a sistemelor de securitate atat in Constanta, cat si in tara, firma asumandu-si toata raspunderea pentru siguranta valorilor incredintate, inclusiv prin asigurarea acestora.

Pe timpul sezonului estival, asiguram paza si protectia discotecilor, hotelurilor si a plajelor, impotriva unor posibile incidente provocate de persoanele turbulente.